Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ

 Τέλος 2ης μέρας.
Τελείωσε τον δεύτερο από τους 10 μαραθώνιους σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου ο αθλητής του τριάθλου, Κώστας Βαρουχάκης. Η σημερινή διαδρομή περιλάμβανε την διαδρομή Λιθίνες - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιεράπετρας.
Σήμερα, ανήμερα τις ονομαστικής του εορτής, ο Κώστας επέλεξε να γιορτάσει τρέχοντας για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιεράπετρας: Κωνσταντίνο Τ., Ιωάννη Κ., Εμμανουήλ Τ., Κωνσταντίνο Ζ., Νικόλαο Μ., Εμμανουήλ Α., Γεώργιο Φ., Θανάση Λ., Μιλένα Α., Μαρία Μ., Μάγχη Μ., Βαλεντίνα Κ., Χρυσοβαλάντω Φ.
Η σημερινή διαδρομή ξεκίνησε στις 5π.μ. από το χωριό Λιθίνες και τελείωσε έξω από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιεράπετρας όπου τον υποδέχθηκαν θερμά, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: