Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ


Συζήτηση με Φορείς για τη χρηματοδότηση του αγροδιατροφικού τομέα από το Ταμείο Ανάκαμψης στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων
Ο Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης διοργανώνει συζήτηση με τους φορείς εκπροσώπησης του αγροδιατροφικού τομέα των Χανίων σχετικά με τη χρηματοδότηση του αγροδιατροφικού τομέα από το Ταμείο Ανάκαμψης, τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 18:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
(Ο Μανούσος Βολουδάκης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Αντώνη Ροκάκη για τη φιλοξενία της Εκδήλωσης/Συζήτησης)
Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας δεν θα υπάρχει φυσική παρουσία κοινού. Όποιοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν διαδικτυακά μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του Μανούσου Βολουδάκη στο facebook ή email στο office@voloudakis.gr για να λάβουν πρόσκληση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: