Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 Tην Κυριακή 23 Μαΐου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης των εορταστικών εκδηλώσεων της 80ης Επετείου της Μάχη της Κρήτης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Λόγω των ισχυόντων περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, η διέλευση στον χώρο του μνημείου θα ελέγχεται στην είσοδο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Για το λόγο αυτό, η κατάθεση στεφάνων θα περιοριστεί στους εξής :
Εκπρόσωπος Ελληνικής Κυβέρνησης
Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων
Εκπρόσωποι Ξένων Κρατών
Πολιτικές Αρχές
Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού
Στρατιωτικές Αρχές
Σώματα Ασφαλείας
Εθνικό Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος
Εκπρόσωπο των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας
Ελληνικές και Συμμαχικές Αντιστασιακές Οργανώσεις
Παρακαλούμε όπως τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα (μάσκα και αποστάσεις) κατά την διέλευση στο χώρο και την παρακολούθηση της τελετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: