Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΒΟΛΑΚΙΩΝ – ΣΦΑΚΟΠΗΓΑΔΙΟΥ
Περβολάκια 18/5/2021
 
Το διοικητικό συμβούλιο του Πνευματικού μας Κέντρου συνήλθε εκτάκτως σήμερα μετά το άγγελμα του θανάτου του Ιωάννη Μάντακα στενού συνεργάτη, επί σειρά ετών, του Πνευματικού μας Κέντρου,  και αποφάσισε τα παρακάτω:
1.  Δεν θα παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία στα Χανιά λόγω των μέτρων για τον covid-19
2. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνιάς και Αποκορώνου.
4. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
Ο μακαριστός Ιωάννης Μάντακας υπήρξε πρότυπο ανθρώπου που εργάστηκε πάρα πολύ, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια στην εργασία του αλλά και στην προσφορά του στην παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
 Νικόλαος Παπαγιαννάκης           Ιωάννης Μπικάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: