Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ DRONES

Συνεχίζει να απασχολεί αρκετούς το παραπάνω σήμα που βρίσκεται πλέον σε δρόμους πολλών χωριών, δίχως να ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει. Μετά τα Νοχιά, το Βουλγάρω και στην Γραμβούσα. 
Κάποιοι θεωρούν οτι είναι σημάδι για μετρήσεις τοπογράφου, άλλοι οτι ετοιμάζεται κάποιο έργο, μερικοί οτι είναι σταθερό σημείο μέτρησης για το κτηματολόγιο... και κάποιοι άλλοι στάσεις για τοπογραφικές μετρήσεις απο drone. Πάντως σίγουρα δεν είναι σημάδια εξωγήινων.....ούτε σύμβολα του αντίχριστου χαχαχαχα
Φώτο Ε. Π 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: