Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΔΩΡΙΣΕ ΜΑΛΛΙΑ. ΧΑΡΙΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Δράση εθελοντισμού από 17-21 Μαΐου στο ΕΠΑΛ Κισάμου

Το ΕΠΑΛ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», οργανώνουν εθελοντική δράση δωρεάς μαλλιών για τη δημιουργία περουκών, για παιδιά και ενήλικες που το έχουν ανάγκη κατά το στάδιο της χημειοθεραπείας. 
Προϋποθέσεις Δωρεάς: 
Ελάχιστο μήκος 20 εκατοστά.
Μαλλιά σε υγιή κατάσταση (αποδεκτά μαλλιά βαμμένα με ημι-μόνιμη, φυτική βαφή ή χένα)
Αποδεκτά μαλλιά με λευκές τρίχες
Μαλλιά που έχουν κρατηθεί κομμένα για χρόνια αρκεί να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Χαρίστε αγάπη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση…
Σας περιμένουμε από  17 έως και 21 Μαΐου και ώρες 9:00 – 13:00 στο Εργαστήριο Κομμωτικής Τέχνης του ΕΠΑΛ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης (Αγαμέμνονος 24, Μαύρος Μόλος).
Πληροφορίες στο τηλ. 6972727290 (κ. Φανή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: