Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μικρή υποδοχή για μια τέτοια τεράστια προσπάθεια, αλλά έτσι είμαστε εμείς... σε όλα μας. Φυσικά και αυτοί που παραβρέθηκαν του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου"... και μάλλον δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι τι έλεγαν. Ο Κώστας προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια αλλά μάλλον εμείς δεν το χαμπαριάζουμε... κρίμα βέβαια γιατί μπορεί ο κόπος του να μην πηγαίνει προς το παρόν χαμένος, αλλά κάποτε θα πρέπει να ξυπνήσουμε και μεις και να κάνουμε όλα αυτά που αυτός προσπαθεί και καταφέρνει, ειδικά για αυτά τα παιδιά. 
Φυσικά όσοι δεν βρέθηκαν στα Κουτουφιανά στην τελετή βράβευση του, απο τα ίδια τα παιδιά, δεν καταλαβαίνουν τι χαρά δίνει....σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: