Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Από τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις του χθεσινοβραδινού Δημοτικού συμβουλίου είναι η απάντηση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη στην ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και προέδρου του συλλόγου γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου κ. Νεκτ. Ψαράκη σχετικά με τον δρόμο στα δυτικά του σχολείου που εδώ και ένα χρόνο παραμένει σε κακή κατάσταση  θέτοντας και σε κίνδυνο τα θεμέλια του σχολείου. 
- Όπως ενημέρωσε λοιπόν στην τηλεδιάσκεψη ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης ετοιμάζεται μελέτη και για την κανονική χάραξη του δρόμου και ασφαλτοστρωση του όσο και στην δημιουργία προστατευτικού τοιχίου για το σχολείο.
Είναι απο τα έργα που έχουν προτεραιότητα εντός της πόλης και φυσικά δεν είναι μόνο απαίτηση του σχολείου σαν δημόσιο οίκημα, αλλά και των γύρω κατοίκων που θεωρούν οτι τους εμπαίζουν με την συνεχιζόμενη κατάσταση. 
Όπως φαίνεται και στον παραπάνω χάρτη οι δρόμοι που είναι χωμάτινοι (κόκκινο) αλλά και αυτοί που δεν έχουν διανοιχτεί (κίτρινο) είναι πάρα πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: