Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός άντρα 28 ετών από το αυτοκίνητό του, πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νύχτας από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κίσαμο Χανίων, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, στις 2:40 τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αυτό ο οδηγός του.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον νεαρό άντρα τραυματισμένο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για την μεταφορά του νεαρού που είναι 23 χρονών στην ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο μιας και έχει πολλαπλά κατάγματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: