Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑμΕΑ

 Γράφει ο Γιάννης Βιολάκης
Δημιουργία Ολοκληρωμένου Τουριστικού Προσβάσιμου Θαλάσσιου Προορισμού σε παραλίες του Δήμου Κισσάμου»
ΑΘΗΝΑ, 25/05/2021,  Α.Π.: 3089 / 712 /Α3
                                       ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Δημιουργία Ολοκληρωμένου Τουριστικού Προσβάσιμου Θαλάσσιου Προορισμού σε παραλίες του Δήμου Κισσάμου» με κωδικό ΟΠΣ 5076426 και συνολική δημόσια δαπάνη 230.410,40 ευρώ.
Γιατί μας απέρριψαν;
Με το ΑΠ 1786 / 385 /Α3/18-3-2021 έγγραφο της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ ζητήθηκε από τον δυνητικό δικαιούχο η προσκόμιση συμπληρωματικών και διευκρινιστικών στοιχείων, με καταληκτική ημερομηνία: 29/3/2021. Ο Φορέας δεν ανταποκρίθηκε και δεν υπέβαλε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν!!
Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους, κάποιοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω ΟΛΩΝ.
Με πιο δικαίωμα στερούμε απο την Κίσαμο, την πρόσβαση των ΑμΕΑ απο το αυτονόητο; 
Ποιος είναι αυτός που δεν έστειλε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν απο την υπηρεσία αξιολόγησης του προγράμματος;
Είναι μια θλιβερή κατάσταση αυτό που μας συμβαίνει.
Κατά τα άλλα , εμείς γράφουμε " Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει, παρά το πολύ μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης τεχνικής υπηρεσίας στο δήμο μας, προσπαθούμε να μην αφήνουμε χρηματοδοτικές ευκαιρίες να χαθούν" σε ανακοινώσεις μας.
Ας απολογηθεί ο υπεύθυνος, εγώ απλά θλίβομαι ......ΚΡΙΜΑ.

Εν το μεταξύ ο Κώστας τρέχει κάπου στα Ηράκλεια για τα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: