Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Επιστολή προς τον πρόεδρο αλλά και στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χανίων έστειλε ο σύμβουλος Χρήστος Τσοντάκης τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη σύγκλησης συμβουλίου.
Προς: Επιμελητήριο Χανίων, Μέλη ΔΣ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η 15η Μαΐου αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την Κρήτη και τα Χανιά, καθώς o τουρισμός, «η μηχανή της οικονομίας μας», φαίνεται πως παίρνει πάλι μπρος και έτσι η ελπίδα αρχίζει ξανά να ζωγραφίζεται στη διάθεσή μας.
Ωστόσο, οφείλουμε ως εκπρόσωποι των επιχειρηματιών του νομού μας να κάνουμε κάτι που ενώ για αρκετούς είναι αυτονόητο, για εμάς φαίνεται ζητούμενο: μια συζήτηση επί αυτού του θέματος, ιδίως τώρα που γνωρίζουμε πως τέλος του μήνα θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του και ο Πρωθυπουργός της χώρας.
Για το λόγο αυτό, ζητώ από τους συμβούλους που συμφωνούν, να συνυπογράψουν το αίτημά μου για να γίνει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων ακόμα και αν η σημερινή του διοίκησή του δεν θέλει.Δυστυχώς για ακόμη μια φορά φτάνουμε στο «και πέντε» για να κάνουμε αυτό που έπρεπε να έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό…
Επομένως ζητώ όπως οριστεί ΔΣ με θέμα συζήτησης το: «Άνοιγμα του τουρισμού – Επιστροφή στην κανονικότητα: Δεδομένα, προβλήματα, στόχοι και διεκδικήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: