Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΣΚ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

 Σίγουρα η παραίτηση του προέδρου της ΝΕΣΚ θα συζητηθεί όμως θα συζητηθεί μετά και την επιστολή που ετοιμάζει για να δούμε και τους λόγους.... Πάντως αφήνει να εννοηθεί οτι υπάρχουν στοιχεία που τον ώθησαν σε αυτή την ενέργεια μιας και η θητεία του λόγω της παράτασης που πήρε λόγω covid-19 τον Μάρτη του 2020, θα έληξε το 2023. Πάντως ο πρόεδρος παραιτήθηκε του αξιώματος του και όχι απο το Δ.Σ του συλλόγου αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αν και δεν το έχει γράψει στην μικρή ανακοίνωση που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα..
Να τι έγραψε...
- Σήμερα το πρωί κάνοντας πράξη αυτό το οποίο πολύ καιρό έχω στο μυαλό μου υπέβαλα την παραίτησή μου στη γραμματεία του εμπορικού συλλόγου οι διαδικασίες είναι ήδη σε εξέλιξη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου . Όταν θα νιώσω πραγματικά έτοιμος θα δημοσιεύσω τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης και θα αναφερθώ με συγκεκριμένα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: