Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΚΑΛΛΕΡΓΙΑΝΩΝ ΩΣ ΝΟΠΗΓΙΑ

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και επιστασία του Δήμου Κισάμου ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός του ΒΟΑΚ απο τον κόμβο Καλλεργιανών ως και τα όρια του Δήμου Πλατανιά, λίγο μετά την διασταύρωση για Νοπήγεια. Προσοχή λοιπόν όσοι κινήστε σε αυτό το κομμάτι του ΒΟΑΚ για λίγες μέρες.
Το έργο είναι απαραίτητο μιας και μπήκαμε και επίσημα στην τουριστική περίοδο, απο εκεί και πέρα βέβαια υπάρχει πρόβλημα μιας και απάντηση ακόμα δεν έχει δοθεί γα το θα γίνει στο  Μαυρομούστακο. Φυσικά μπορεί η περιφέρεια να στείλει ναι ένα μηχάνημα να "τονίσει' τις διαγραμμίσεις που έχουν χαθεί, και για να μπορέσουμε να αποφύγουμε και κάποια τροχαία. Ευχής έργο είναι να διαγραμμίσει και τον παλιό δρόμο Καστέλι-Κολένι για να αντιληφθούν όλοι (εμείς το ξέρουμε) πόσα μέτρα έχει κάθε αυτοκίνητο ή αν χωράνε δυο αυτοκίνητα ταυτοχρόνως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: