Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ....

Ο Δήμαρχος έκανε οτι έπρεπε.....
Δείτε τι έγραψε στην σελίδα του ο δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης.

- Αυτή είναι μια εικόνα στην καρδιά της πόλης μας, στο Ενετικό Λιμάνι. Επειδή κάποιον βόλεψε. Επειδή κάποιος σκέφτηκε: «Δεν βαριέσαι; Κάποιος άλλος θα το μαζέψει για μένα».
Εμείς λοιπόν δεν βαριόμαστε. Βρήκαμε τον υπεύθυνο και του επιβάλλαμε πρόστιμο που του αναλογεί. 
Γιατί κάθε πολίτης, μικρός ή μεγάλος, ιδιώτης ή επιχειρηματίας, κάθε επισκέπτης ή τουρίστας, έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης στη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη μας. 
Ο Δήμος Χανίων ανήκει σε όλους και όταν κάποιος δεν σέβεται τον δημόσιο χώρο, δεν σέβεται τους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη δικαιολογία και καμία άλλη ανοχή σε τέτοιες αντιλήψεις.

Κάποτε λοιπόν θα πρέπει να φτάσουμε και μεις σε αυτό το σημείο... καλώς ή κακώς όσο συντηρούμε τις αρρωστημένες καταστάσεις του δε βαριέσαι τόσο αυτοί οι "κάποιοι" που ευτυχώς είναι λίγοι κάνουν το ίδιο και το ίδιο συνέχεια. Αν δεν το έχετε καταλάβει έχουμε γεμίσει τα πάντα με μπάζα και βρωμιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: