Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ.....

 - Επειδή τις τελευταίες μέρες συζητήθηκε πολύ το θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η αποκατάσταση της βλάβης έγινε σήμερα.
Από την πρώτη μέρα η Δημοτική αρχή και η Περιφέρεια έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες αλλά η βλάβη στη πλακέτα ήθελε τον γιατρό της, Γαβριήλ Μαρινάκη, ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.
Αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, η καθυστέρηση ήταν αφορμή να προχωρήσει η ανάθεση της μελέτης που είχαμε καταθέσει στα δημόσια έργα από το πρώτο μήνα που αναλάβαμε σαν δημοτική αρχή με τοπικό εργολάβο για τοποθέτηση έξυπνων φαναριών.
Έγινε και αντικατάσταση και στα φώτα πριν και μετά το τούνελ με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας led...

Με αυτή την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του συνδυασμού "Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη"  μας ενημέρωσε ο Δήμος Κισάμου, οτι τα φανάρια στην σήραγγα Τοπολίων λειτουργούν κανονικά μετά απο 7 μέρες που ήταν χαλασμένα. Μάλιστα μας ενημερώνει οτι προχωράει κανονικά και η ανάθεση μελέτης για τα έξυπνα φανάρια. 
Μπράβο έστω και αργά ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: