Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η "γειτονιά" είναι μικρή και όλοι πρέπει να είμαστε μια παρέα άσχετα με τα πολιτικά πιστεύω μας. Μόνο άμα γίνουμε μια γροθιά πετώντας τα ατομικά θέλω μας, θα δούμε να πηγαίνει ο τόπος μπροστά, μιας και ο στόχος είναι κοινός.
Βέβαια η αδυναμία των "ισχυρών" της πόλης να εμπνεύσουν και να φέρουν νέα πρόσωπα στο παρασκήνιο είναι κάτι το χαρακτηριστικό μας, χρόνια τώρα. Και ενώ η κοινωνία ζητάει περισσότερα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που να μπορούν ή να θέλουν να προσφέρουν. Με αποτέλεσμα και αυτοί οι λίγοι να απογοητεύονται και να φεύγουν.
Είμαστε μια περιοχή με σοβαρή πολιτική λειψανδρία... και καθημερινά το πληρώνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: