Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ

 Στην Χερσόνησο τέταρτη στάση του υπερμαραθωνίου του έφτασε σήμερα το πρωί ο Κώστας διανύοντας τα 40 χιλιόμετρα με σχετική άνεση. Τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερες τιμές ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χερσονήσου κ. Γιώργος Μπαγουράκης, η κα. Μαρία Τρεβλάκη απο τον "Φιλωνίδειο Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο, καθώς και μαθήτριες της περιοχής όπου τον έστεψαν με κότινο και ετοίμασαν για χάρη του ένα μικρό χορευτικό δρώμενο.
Ο Κώστας τρέχει για να ευαισθητοποιήσει, όλους μας με μια δράση αφιερωμένη στους αποφοίτους των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ που μετά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση τους η κοινωνία μας τους αναγκάζει να επιστρέψουν στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, χωρίς καμία περαιτέρω παροχή βοήθειας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κώστα ως και τα Κουτουφιανά είναι το παρακάτω
Δευτέρα 24 Μαΐου, 5:00π.μ. - Χερσόνησος- Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου (τερματισμός 10:00 μ.μ.)
Τρίτη 25 Μαΐου, 5:00π.μ. - Ηράκλειο- Δαμάστα (τερματισμός 10:00 μ.μ.)
Τετάρτη 26 Μαΐου, 5:00π.μ. - Δαμάστα - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεθύμνου (τερματισμός 10:00 μ.μ.)
Πέμπτη 27 Μαΐου, 5:00π.μ. - Γέφυρα Πετρέ - Γεωργιούπολη (τερματισμός 10:00 μ.μ.)
Παρασκευή 28 Μαΐου, 5:00π.μ. - Γεωργιούπολη- Καλύβες (τερματισμός 10:00 μ.μ.)
Σάββατο 29 Μαΐου, 10:00π.μ. - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων- Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κουτουφιανών (τερματισμός 18:00 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: