Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ Ε.Ε.Σ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Για ακόμα μια φορά , η Κεντρική Διοίκηση του Ε. Ε. Σ. Δίπλα στα Περιφερειακά Τμήματα, στηρίζοντας και βοηθώντας εμπράκτως τις αυξανόμενες ανάγκες σε εξοπλισμό. Έτσι και αυτήν την φορά μετά από εισήγηση του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και Προέδρου του Περιφερειακού μας Τμήματος προς τον Πρόεδρο του Ε. Ε. Σ. Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, μεγάλη ποσότητα σε διασωστικό εξοπλισμό, τόσο σε ορειβατικό όσο και στο υγρό στοιχείο, παραχωρήθηκε στο Περιφερειακό μας Τμήμα, βοηθώντας και κάνοντας ποιο αποτελεσματικό το έργο των Σαμαρειτών μας.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δήλωσε: «Η πολύτιμη, νέα, προσφορά  εξοπλισμού εκ μέρους του κεντρικού ΕΕΣ  προς το Τμήμα μας αναβαθμίζει, ακόμα περισσότερο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Τμήματος προς την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή. Πολλές και θερμές οι ευχαριστιες μας προς τον κατά πάντα άξιο και ικανό Πρόεδρο Δρ. Αντωνιο Αυγερινό, ο οποίος τείνει ευήκοο ους εις τα κατά καιρούς αιτήματα μας, συμβάλλοντας έμπρακτα και ουσιαστικά εις την δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος άρτια καταρτισμένου και αρκούντος εξοπλισμένου.Τμήμα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και εκτίμηση Φορέων, Εθελοντικών Οργανώσεων, και Προσώπων της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας, καθώς όπου και όταν χρειαστεί, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε είδους ανάγκη και περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: