Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ;

Μια από τα ίδια είχαμε χθες στο βράδυ στην πόλη μας σχετικά με το Κέντρο Υγείας και τις νυχτερινές βάρδιες των οδηγών του Κέντρου Υγείας. Παρόλο που τρεις εθελοντές του δήμου εκπαιδεύτηκαν ένα διήμερο στα Χανιά και πολλοί περισσότεροι από Σέλινο εντούτοις η κατάσταση παραμένει η ίδια. Δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο επί 24ώρου βάσεως... με αποτέλεσμα να τρέχουν μεταμεσονύκτια συγγενείς και φίλοι να βρουν μεταφορικό μέσον για να μεταφέρουν τον άρρωστο τους στο Κ.Υ. Τελικά αναγκάστηκαν να πάρουν το φορείο και να τον μεταφέρουν οι ίδιοι με τα χέρια. 
Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει και είναι ντροπή να συμβαίνει κατά επανάληψη αυτό στην πόλη μας. Ας ξεκαθαρίσουν οι αρχές που κολλάει η άμισθη πρόσληψη των εθελοντών....
Μήπως τελικά είμαστε μόνο λόγια.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: