Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ...

Ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση θα πρέπει να ειναι το Α και το Ω όλων αυτών που βρίσκονται σε διάφορα πόστα και εξυπηρετούν τον τουρισμό της περιοχής μας.
- Κάποια πράγματα θα πρέπει να μάθουν λοιπόν και οι πορτιέρηδες στο Λαφονήσι και πρώτα απ' όλα πως συμπεριφέρονται στο κόσμο που επιλέγει να επισκεφτεί την περιοχή.
Κυρία κατήγγειλε στην σελίδα ότι σήμερα επισκέφτηκε με την φίλη της, που ήταν έγκυος, το Λαφονήσι μαζί με τα δύο μικρά της παιδιά και ζήτησε από τον υπεύθυνο της μπάρας αν μπορεί να περάσει με το αυτοκίνητο. Ο "μπάρας" για να μην τον πω και διαφορετικά, έκανε μούτρα και της απάντησε ότι οι έγκυος δεν πάνε βόλτες ...αν και μετά άνοιξε την πόρτα. Την ίδια κουβέντα την επανέλαβε δύο φορές.... μάλιστα για να δείξει οτι της κανει και χάρη..
 - Δεν πιστεύω να έχει τέτοιες οδηγίες και να μην αφήνει τις έγκυος αντιθέτως μάλιστα πληρώνεται για να εξυπηρετεί..... ας ελπίσουμε ότι ο υπεύθυνος της Μονομετοχικής θα συστήσει τους πορτιέρηδες ότι και οι έγκυος είναι άνθρωποι και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και λίγο περισσότερα από τους νορμάλ...
Ντροπή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: