Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Σχετικά με τα θέματα συζήτησης του προχθεσινού (27-6-2024) δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο μας θα παρατηρούσαμε εν συντομία τα παρακάτω: 
1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 
Επισημάναμε στο προηγούμενο δελτίο τύπου μας ότι η υπό σύσταση Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας, θα έχει την ίδια τύχη με την προηγούμενη επιτροπή και για τον λόγο αυτό θεωρώ περιττή την συμμετοχή μου σε μία διαδικασία νομιμοποίησης της απραξίας. Παρά ταύτα, καλόπιστα, εύχομαι να διαψευστώ και να εφαρμοστεί έστω και μία από τις 10 προτάσεις που καταθέσαμε….

2. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ : 
Άσκησα κριτική στην δημοτική αρχή για την απαράδεκτη εικόνα που έχει καθαριότητα σε όλη την έκταση του δήμου μας. Δήλωσα, ευθαρσώς, ότι όσο η δημοτική αρχή πορεύεται με «εξυπηρετήσεις» και «χάρες» κακομαθαίνοντας μερίδα δημοτών (και μάλλον ψηφοφόρων της) τόσο θα διογκώνεται αντί να επιλύεται το πρόβλημα. Άσκησα επί μέρους κριτική στον κ. αντιδήμαρχο καθαριότητας ότι η νοοτροπία του και ο τρόπος άσκησης των καθηκόντων του είναι παρωχημένος και δεν ανταποκρίνεται στην σύγχρονη φιλοσοφία αποκομιδής και ανακύκλωσης των απορριμμάτων και ότι για την εικόνα της πόλης φέρει ακεραία την ευθύνη, όσες δικαιολογίες και ευθυνομετάθεση και εάν επικαλείται. Τέλος, τον παρότρυνα ΔΗΜΟΣΙΑ, να παραιτηθεί των καθηκόντων του, προτού χαρακτηριστεί στην συνείδηση των δημοτών, ως ο πλέον αποτυχημένος και από τους προκατόχους του και «χαλάσει» το όποιο όνομα έχει κοπιάσει να αποκτήσει κατά τον αυτοδιοικητικό του βίο. 
 Αντί άλλης απαντήσεως ο κ. Δήμαρχος, στην  δημόσια τοποθέτησή του για το θέμα της καθαριότητας είπε επί λέξει: «Ποτέ η καθαριότητα δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση». 
Θα άξιζε πραγματικά η ρήση του αυτή να είναι σποτάκι για όλη την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο !!!! 
Υ.Γ. Είναι πραγματικά κρίμα να στερούμε από τους δημότες μας την ψυχαγωγία να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις των οργάνων του δήμου μας.
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης 
Δημοτικός Συμβούλου Κισάμου 
Για την δημοτική παράταξη «Κίσαμος από την Αρχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: