Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΜΕ 40 ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 Σε μία γιορτή για τον Κλασικό Αθλητισμό διεξήχθη την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων Ημερίδα Στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες για παιδιά από Α΄ έως Ε΄ Δημοτικού. Η ομάδα της Θύελλας συμμετείχε με 40 μικρούς αθλητές κατακτώντας 2 Χρυσά, 5 Ασημένια και 6 Χάλκινα μετάλλια. 
Νόρα Κουλέπης : μήκος Β΄- Γ΄ Δημοτικού 1η θέση (3.90 μ.)
Δανάη Παπακωνσταντίνου: 50μ. Α΄ Δημοτικού 1η θέση ( 9.05)
Στέλιος Σταθάκης :  μπαλάκι Δ΄ - Ε΄  Δημοτικού 2η θέση (29.40 μ.)
Βούλα Μπαριωτάκη : μήκος Δ΄- Ε΄ Δημοτικού 2η θέση (3..50μ.)
Βαλερά Αρετή: : 50μ. Α΄ Δημοτικού 2η θέση (9.39)
Μάξιμος Φαντάκης: : μήκος Β΄- Γ΄ Δημοτικού 2η θέση ( 3.41μ.)
Δάφνη Ζαφειρούδη : μήκος Β΄- Γ΄ Δημοτικού 2η θέση (3.18μ.)
Γιάννης Κουνελάκης : μπαλάκι Δ΄ - Ε΄  Δημοτικού 3η θέση ( 28.90μ.)
Μαρία Φελεσάκη : 50μ. Β΄- Γ΄ Δημοτικού 3η θέση ( 8.85)
Γιάννης Βεστάκης: μήκος Β΄- Γ΄ Δημοτικού 3η θέση ( 3.40μ.)
Δήμητρα Παπακωνσταντίνου: μήκος Β΄- Γ΄ Δημοτικού 3η θέση (2.40 μ.)
Γιάννα Σκουνάκη : 50μ. Α΄ Δημοτικού 3η θέση ( 9.90)
Παναγιώτης Σγουρομάλλης: 50μ. Α΄ Δημοτικού 3η θέση (9.77)
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν επίσης:  Παναγιώτης Σημαντηράκης, Μανώλης Παρτσακουλάκης, Χρήστος Γιαννακάκης, Στέλιος Ζαφειρούδης, Κωστής Βαρουχάκης, Λευτέρης Χαιρετάκης, Κωνσταντίνος Κουκουράκης, Γιάννης Κοντοπυράκης, Μανώλης Μπιχάκης, Ιωάννης Φραγκιουδάκης, Αλεξάνδρα Καραμούτσα, Μαρία Βεστάκη, Σαββινά Αθανασάκη, Ορέλσα Κάτσα, Αντουένα Μέτα, Εβελίνα Βερυκάκη, Ευαγγελία Παπαδογιάννη, Μαριά Πολυχρονάκη, Κυριακή Σχετάκη, Γεωργία Κουνελάκη, Λυδιά Κορναράκη, Μαρία Σημαντηράκη, Σοφία Αλυγιζάκη, Κατερίνα Παπαχρήστου, Ανδριάνα Καραμούτσα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: