Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Δ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε επιστολή που εστειλα στα ΜΜΕ και την υπογράφουν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ζητούν την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου και επιθυμούν η συνεδρίαση να γινει στην πόλη της Κισάμου και στο εδώ δημαρχείο. Αναφέρουν δε τα κάτωθι:

- Παρακολουθώντας διαρκώς, τις εξελίξεις σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ζητούμε κατόπιν και του πρόσφατου περιστατικού τραυματισμού ενός νέου συντοπίτη μας την άμεση σύγκληση δημοτικού συμβουλίου. Έπειτα από πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου για την ανάδειξη του θέματος και την αναζήτηση τρόπων περί αποτελεσματικότερης λειτουργίας του Κ.Υ Κισσάμου, 
εισηγούμαστε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να καλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα «την καλή λειτουργία του Κ.Υ και λύσεις εντός των πλαισίων των δυνατοτήτων του δήμου». Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου οφείλει  να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  ώστε να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την υγεία των δημοτών και των επισκεπτών του δήμου μας. 
Παρακαλούμε πολύ να κληθούν σε αυτό όλοι οι βουλευτές του νόμου, ο αντιπεριφερειάρχης, ο διευθυντής της  7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης) και ο διευθυντής του Κ.Υ. 
Με εκτίμηση οι δημοτικοί σύμβουλοι 
Σταθάκης Θεόδωρος 
Παρτσαλακης Αντώνιος 
Θεοδωρογλακης Μιχάηλ 
Φραγκιουδάκης Γιώργος 
Τσατσαρωνάκη Ελένη  
Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ      
Λιουδάκης Κωνσταντίνος    
Ψαράκης Νεκτάριος    
Μουντάκης Κωσταντίνος       
Αρμένης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: