Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....

Τελικά κάποιους πείραξε το σούβλισμα του μοσχαριού .. και βρήκαν αφορμή να ξεσπάσουν και να βγάλουν χολή... Καλό είναι να μην ασχολείστε με αυτές τις αναρτήσεις, προσπεράσετε της και όσοι όσες βρήκατε αφορμή.. να πείτε τον καλό σας λόγο... τουλάχιστον να το κάνετε επώνυμα. 
Το αν πέρασαν καλά αυτοί που πήγαν... το ξέρουν οι ίδιοι, μάλιστα επειδη την αντίδραση για στο γεγονός αυτό την προώθησε έβγαλε μια υποσελίδα, καλό ειναι να δίνουμε βήμα σε ανώνυμους να μας λένε τι ειναι σωστό και τι λάθος.
Η Κίσαμος δεν ειναι μόνο των κακών γεγονότων ειναι και των πρωτότυπων εκδηλώσεων και σε αυτό κρατάμε τα σκήπτρα, μάλιστα οι περισσότερες σε κάμποσο καιρό απο την εμφάνιση τους οικειοποιήθηκαν και απο άλλους.
-Τώρα που είναι κομμένο το μοσχάρι δεν πειράζει και το τρώει και αυτή ή αυτός που φώναζε προηγουμένως.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: