Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ...

Το Κέντρο Υγείας Κισάμου χρειάζεται την στήριξη όλων μας και φυσικά πρέπει να καταλάβουν και οι πολιτικοί ότι δεν πρέπει να παίζουν με την υγεία μας..  Έβαλα τους πολιτικούς στην συνιστώσα γιατί όπως ξέρετε τις τελευταίες μέρες και λόγω των εκλογών οι οδηγοί όσο και προσωπικό του ΚΥ Κισάμου έκαναν αιτήσεις προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης για αποσπάσεις. Βρήκαν τον καιρό όπως συμβαίνει στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, παραμονή εκλογών,  να ζητήσουν να γίνει το χατίρι τους... Έτσι το Κέντρο Υγείας έχει μείνει δίχως οδηγούς ..στο ασθενοφόρο.
Αν λοιπόν εισακουστούν και γίνουν οι αποσπάσεις τότε σίγουρα η περιοχή μας όσο και το ΚΥ. θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. 
Ξεκινάει η τουριστική περίοδος και όχι μόνο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους οι οδηγοί, αλλά και να στελεχωθεί περισσότερο το Κ.Υ. Δυστυχώς το σύστημα μπάζει από παντού και λύσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα ειδικά τώρα που οι πολιτικοί έχουν και τις ανάγκες των ψήφων.
Δεν ξέρω, αλλά θεωρώ οτι και η δημοτική μας αρχή μπορεί να σιγοντάρει και αυτή, ώστε, να ακουστεί η γνώμη του Κέντρου Υγείας Κισάμου, απαιτώντας από την 7η ΥΠΕ την στελέχωση του Κ.Υ μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα δεν ειναι κρυφό οτι ο δήμος μας ειναι ενημερωμένος για την κατάσταση αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: