Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

1050 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά, μετά από εντοπισμό μεγάλης φυτείας με 1.050 δενδρύλλια κάνναβης και σχεδόν 32 κιλά κάνναβης.
Παράλληλα, εντοπίσθηκε κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος χρησιμοποιούμενος για αποθήκευση-συσκευαστήριο- αποξηραντήριο ακατέργαστης κάνναβης.
Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, συνελήφθησαν χθες Πέμπτη τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ημεδαπός και αλλοδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και την κατοχή ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία, σε όχημα αλλά και σε λοιπούς αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του ημεδαπού όπου εντοπίσθηκε κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος χρησιμοποιούμενος για αποθήκευση – συσκευαστήριο – αποξηραντήριο ακατέργαστης κάνναβης και ακολούθησε έρευνα σε θερμοκήπιο που διατηρεί.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
• 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1.30 μέτρων,
• 31 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης,
• ηλεκτρονική ζυγαριά / πλάστιγγα,
• διάφορες σακούλες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
• σακιά λιπάσματα, γεωργικά εργαλεία και άλλα πειστήρια
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: