Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Δέχομαι τον τίτλο του γραφικού.. αρκεί να καταλάβει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και φίλος μου ότι πρέπει να βρεθεί λύση για τους κάδους εντός της πόλης. 
Αν δεν υπάρχουν καινούργιοι καλό να είναι να δανειστούμε... Ήρθε το καλοκαίρι η πόλη έχει τουρισμό, γιατί πρέπει να τους διώξουμε με τις χειρότερες εντυπώσεις;
Υ.Σ Στο προεκλογικό φυλλάδιο της νυν δημοτικής αρχής υπάρχει ανακοίνωση ότι έχουν αγοραστεί νέοι κάδοι... αν δεν ήταν υπόσχεση ή γράφτηκε λόγω κεκτημένης ταχύτητας.... ας τους βγάλουμε στους δρόμους.
Από αυτό το σημείο εντός της πόλης περνούν καθημερινά εκτός από πολίτες τουρίστες και εκλεγμένοι μας....δεν τα βλέπουν τα χάλια μας;
Χωρίς καπάκια βρώμικοι και ελάχιστοι, αυτά ειναι διαπιστώσεις όλων όσων ζουν εντός της πόλης. Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: