Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΟS

Στη ΜΕΤΚΑ κατέληξε το έργο κατασκευής του νέου πολυτελούς IKOS Kissamos στην Κρήτη.
Όπως ανέφερε πριν από μερικές ημέρες, ο αντιπρόεδρος και CEO της METKA, Ντίνος Μπενρουμπή, η εταιρεία του ανέλαβε το κατασκευαστικό έργο για το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στην Κίσαμο Χανίων.
Το Δεκέμβριο του 2023 είχε εκδοθεί από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων και η σχετική οικοδομική άδεια.
Η νέα μεγάλη επένδυση, ύψους 125 εκ. ευρώ από τον όμιλο Sani / Ikos για το νέο resort 5 αστέρων στην Κρήτη, θα αναπτυχθεί σε έκταση 200 στρεμμάτων στον κόλπο της Κισάμου.
Για τον λόγο αυτόν ο όμιλος αγόρασε περισσότερα από 33 διαφορετικά αγροτεμάχια στην περιοχή και προετοιμάζει την έναρξη της μεγάλης επένδυσης στην έκταση 203 στρεμμάτων.
Το νέο Ikos Kissamos θα έχει δυναμικότητα 414 δωματίων, σουιτών και bungalows, με 1.280 κλίνες, και θα αναπτυχθεί κατά μήκος ενός παραλιακού μετώπου 600 μέτρων.
Αναμένεται να δημιουργηθούν πάνω από 750 νέες θέσεις εργασίας.
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: