Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΣΚΑΛΕΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα, Κέντρο Α-Α ‘Ο Άγιος Σπυρίδων’ της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, σας καλεί να παρακολουθήσετε την μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο ‘Ανθρώπων Ανασκαλέματα’, στις 10 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου - Πυροσβεστικής.  
Σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα, οι ένοικοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος, σας καλούν να  βιώσετε διδακτικά μηνύματα και προσμένουν να τους χειροκροτήσετε για την προσπάθεια  προσφοράς προς τις μελλούμενες γενιές. 
Τα κείμενα είναι δημιούργημα των ίδιων των συμμετεχόντων, στα πλαίσια της έκφρασης  σκέψεων και συναισθημάτων, ως μία βιωματική εμπειρία ζωής. 
Επιμέλεια Θεατρικής Παράστασης : κ. Θεώνη Κουτσουνάκη
Επιμέλεια Χορωδίας: π. Ιωάννης Τζωρτζάκης
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: