Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΙΜΚΣ

Ο Σεβασμιώτατος καθημερινά στον Αϊ Γιάννη τον Ντάμιαλη, το στοίχημα ότι θα αναδειχτεί η περιοχή και συνάμα θα μπορέσει να προσφέρει με άνεση τα διάφορα μυστήρια, μεγάλο. Σίγουρα χρειάζονται τέτοια έργα στην περιοχή μας και ευτυχώς που μας τα προσφέρει... τουλάχιστον αυτός. 

Καλό ειναι βέβαια να αναρωτηθούν και κάποιοι που ασχολούνται με τα κοινά πως μπορεί και καταφέρνει να δημιουργεί ενώ αυτοί μόνο καταστρέφουν;  Μπορούν ευκολα να τον ρωτήσουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: