Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 Κλειστό γυμναστήριο Κισάμου .. θα παραμείνει όπως φαίνεται στα μπετά για κάμποσο καιρό ακόμα...μιας και στο περιφερειακό συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, πήρε παράταση για τέλος του 2025. 
Το έργο που ειναι προϋπολογισμού 1..805.000ε είχε αρχική ημερομηνία περαίωσης την 9η Ιουνίου του 2024 δηλαδή σε 3 μέρες θα ήταν έτοιμο, τώρα με την παράταση θα ειναι έτοιμο τον Δεκέμβρη του 2025. 
Μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά... ή η  χρηματοδότηση είναι όπως και οι υποσχέσεις..... Μόνο λόγια.
Γήπεδο Πλατάνου ...εγκρίθηκε απο το περιφερειακό συμβούλιο στην ίδια συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Μαίου ποσό 365.000,00 €  για τη δημοπράτηση του έργου: ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Η ντροπή της περιοχής, ας ελπίσουμε οτι αυτά τα χρήματα υπάρχουν και σύντομα θα ξεκινήσουν τα πρώτα έργα και η αποκομιδή των  σκουπιδιών που ειναι πεταμένα εκεί. σχετικό ρεπορτάζ είχε γινει πριν απο κάμποσες μέρες.
Με απλά λόγια εδώ οι υποσχέσεις δεν κρατούνται αυτό το ξέρουμε χρόνια τωρα, φυσικά δεν υπάρχει και πίεση απο την δημοτική ας αρχή που παρακολουθεί τα θέματα δίχως να μπορεί να απαιτήσει ούτε νέα αλλά το σπουδαιότερο να τελειώσουν όλα αυτά που μας έχουν υποσχεθεί εδώ και 20 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: