Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του υπογείου του Δημαρχείου Κισάμου, την Ετήσια Γενική του Συνέλευση.
                   Θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1. Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
 2. Διοικητικός απολογισμός 1/1/2023-31/12/2023
 3. Οικονομικός απολογισμός 1/1/2023-31/12/2023
 4. Έκθεση προϋπολογισμού έτους 2024
 5. Ανάλυση, προτάσεις και απόφαση για το πρόγραμμα OPEN MALL
     Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση  με σκοπό να γίνει απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλιά σας και  να δοθεί η έγκριση σας για αυτές.
Η φετινή Γενική Συνέλευση όμως, επιθυμούμε να έχει και ένα άλλο σκοπό που δεν είναι άλλος, από το να ακουστούν οι απόψεις και προτάσεις σας για το OPEN MALL Κισσάμου. Η παρουσία όλων των καταστηματαρχων είναι απαραίτητη, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις που αφορούν τις προσόψεις των καταστημάτων στην περιοχή παρέμβασης.
Συνάδελφοι, η δύναμη μας είστε εσείς και οι παρουσία σας είναι απαραίτητη.
Σας περιμένουμε όλους.
Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός   Γραμματέας
ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ        ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: