Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗΣ

 Στην Κίσαμο βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη για το θέμα των οδηγών ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης, έχοντας επικοινωνήσει με το Υπουργείο Υγείας, τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετέφερε στον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη ότι, πέραν του ενός οπλίτη ειδικότητας οδηγού ο οποίος έχει ήδη από τη Δευτέρα διατεθεί για τις ανάγκες του Κ.Υ., είναι αισιόδοξος για την άμεση διάθεση δύο ακόμα οπλιτών οδηγών, ώστε να επιλυθεί πλήρως το πρόβλημα. Επιπλέον ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον Διοικητή του ΕΚΑΒ την παροχή και δεύτερου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, τουλάχιστον κατά το εξάμηνο της έντονης τουριστικής περιόδου.
«Υπάρχει σχετική πρόβλεψη νόμου για την πλήρωση θέσεων οδηγών στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και αυτή την πρόβλεψη υλοποιούμε άμεσα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα συνολικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης προς τους συνομιλητές του, συμπληρώνοντας: «Τα θέματα υγείας των κατοίκων της περιοχής αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών της τουριστικής περιόδου είναι άμεσης προτεραιότητας και με αυτή τη λογική έχω θέσει αρμοδίως τα ζητήματα του Κ.Υ. ως προτεραιότητα στον Διοικητή του ΕΚΑΒ ο οποίος και ανταποκρίνεται με τις ενέργειές του».
Ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος πραγματοποιεί συχνές συναντήσεις με δημοτικές αρχές της Π.Ε. Χανίων, ενημερώθηκε επιπλέον από τον κ. Μυλωνάκη και τους συνεργάτες του και για άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κισάμου, όπως τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτηρίων, την ενίσχυση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας και την οργάνωση των παραλιών που βρίσκονται υπό την ευθύνη του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: