Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

 Την Τρίτη στις 09.00 το πρωί ειρηνική διαμαρτυρία στο Κέντρο Υγείας Κισάμου. Η παρουσία όλων μας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων είναι απαραίτητη. Σκοπός είναι όχι να δημιουργήσουμε πρόβλημα αλλά να λύσουμε το χρόνιο πρόβλημα των ασθενοφόρων όσο και των οδηγών. Το Κέντρο Υγείας δεν πρέπει να υποβαθμιστεί, δεν μπορεί να υποστελεχώνεται καθημερινά, και φυσικά με κανένα τρόπο δεν θα το αφήσουμε να κλείσει. 
Η πολιτεία, έχει χρέος τουλάχιστον σε αυτό το θέμα να βρει λύσεις αν και είναι γνωστό ότι οδηγούμεθα αργά ή γρήγορα στην ιδιωτική υγεία.
Η τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να ήταν μπροστάρισα σε τέτοιες ενέργειες, αλλά δυστυχώς είναι γνωστό ότι κρύβεται πίσω από όλους αυτούς που αγαπούν και επιδιώκουν πέρα από την καλή θέληση τους να δουν την ανάπτυξη της περιοχής.
Τρίτη το πρωί φωνάζουμε για να μας ακούσουν, και όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερο θα μας ακούσουμε. 
Ας δείξουμε τουλάχιστον στο θέμα αυτό ότι είμαστε μια γροθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: