Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ....

Δυο σακούλες σκουπίδια μάζεψε η εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου απο ένα οικόπεδο (σκουπιδότοπο) μέσα στην πόλη. Τα μάζεψε πριν απο 3-4 μέρες και τα άφησε στην γωνιά για να τα πάρει το απορριμματοφόρο... 
Ακόμα εκεί είναι...... και  μην με ρωτήσετε που είναι αυτές, γιατί είναι αρμοδιότητα των δημοτικών συμβούλων και των εργαζόμενων στον Δήμο μας, να παρατηρούν την ασχήμια.
Μάλλον περιμένουν ή το δήμαρχο να τις δει ή να τους ενημερώσει κανένας πολίτης δημότης. Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: