Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Ακούω αλλά δεν βλέπω να κινείται τίποτα, εκτός κι αν κινηθούν ομαδικά. Πάντως το σπουδαιότερο πράγμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να κατανοήσουμε τι θέλουμε. 
Μάλλον να κατανοήσουν τι θέλουν αυτοί που θα αναλάβουν τις τύχες της νέας ομάδας. Μια βασική παράμετρος για να περπατήσει βέβαια και το τόλμημα είναι αν είναι διατεθειμένη και η ΠΑΕ να αφήσει τις τύχες των Ακαδημιών, ή θα ζητήσει να έχει τον έλεγχο, βάζοντας δικούς της ανθρώπους στην νέα διοίκηση. Πάντως υπάρχει απροθυμία ως τώρα και αυτό κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν για να δείξουν ότι δεν μπορούμε.  
Φυσικά τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά και το σπουδαιότερο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα από κανένα, πάμε να βοηθήσουμε την πόλη την νέα ομάδα της πόλης, τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο στην γειτονιά τους. Όσο για τους παλιούς συμβούλους της ΠΑΕ που τώρα για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται κοντά στην ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμοι γιατί ξέρουν καλύτερα τις καταστάσεις και μπορούν να βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: