Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Επίσκεψη στο δημοτικό στάδιο έκανε η πρόεδρος του Α.Ο Κισάμου κα Μαρία Μπικάκη-Παπαδάκη για να δει από κοντά, πως πάνε οι εργασίες της πρώτης φάσης (ταρτάν) μιας και είναι άμεσα ενδιαφερόμενη, αφού είναι γνωστό ότι οι υποδομές που φτιάχνονται τώρα αφορούν τον στίβο και μόνον αυτόν. Μάλιστα έκανε και μια δήλωση με πολύ νόημα και πολλούς αποδέκτες.
"Όπως βλέπετε κατόπιν του ισχυρού αιτήματος του Α.Ο Κισάμου προς την Περιφέρεια, υλοποιείται ένα έργο ζωτικής σημασίας για τα νιάτα και τον αθλητισμό της περιοχής και παρ' όλα όσα ακούστηκαν ως τώρα, το έργο θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει και δεύτερη φάση γρήγορα για να αποκτήσει ο τόπος μας ένα αθλητικό στολίδι, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο τόπος αλλά και η αθλούμενη νεολαία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: