Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΣΤΟ ΒΛΑΤΟΣ

Δεύτερη εκδήλωση σήμερα το βράδυ στις 8.30 μ.μ στην παλιά εκκλησία της Υπαπαντής στο Βλάτος.... με τους ''Just friends''.
- Αστέρης Παπασταματάκης (πιάνο)
- Γιώργος Λιμάκης (κλασική κιθάρα, μπάσο)
- Γιούλη Κατσιμπίρη (φωνή).
 Ένα τρίο που ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από τον ηλεκροακουστικό ήχο των οργάνων όπου οι συνθέσεις αλλά και οι πρωτότυπες διασκευές τους βασίζονται σε διαφορετικά είδη μουσικής και δίνουν το ερέθισμα για αυτοσχεδιασμό και δημιουργική «συνομιλία» των μουσικών. 
Βλάτος δίπλα απο το παλιό σχολείο και νέο Μουσείο... 
Είσοδος 10 Ε και ποτά τσάμπα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: