Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Στο τελικό στάδιο μπαίνει η ανακατασκευή του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου και είδαμε ευχαρίστηση τους εκπροσώπους τους Δήμου αλλά και του Α.Ο Κισάμου να κάνουν τις σχετικές επιθεωρήσεις.  
Πληροφοριακά λέω και όπως με ενημέρωσε ο υπεύθυνος εκεί, το νέο στάδιο που θα έχει πριν το τέλος της χρονιάς ένα ταρτάν 6 διαδρόμων, ικανό να δώσει ωθήσει σε παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό αλλά και να φέρει και κάμποσους αθλητές (εφόσον διαφημιστεί) για προπονήσεις.
Βέβαια μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε στα ανατολικά του υπό κατασκευή ταρτάν ο στύλος που μπήκε για τα καλά στην ζωή του ταρτάν ενώ εύκολα θα μπορούσε να φύγει απο εκεί.
Με απλά λόγια .... να προσέχει ο εξωτερικός αθλητής όταν τρέχει μην φάει τα μούτρα του... 
Μισοδουλειές ή αδιαφορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: