Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....

Οι τουρίστες διαμαρτύρονται, οι ξενοδόχοι αγωνιούν.... ακόμα και οι κάτοικοι δεν μπορούν να ησυχάσουν, φυσιολογικό το βλέπω....
-Την Τετάρτη 09/07/2014 και ώρα 09.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Κό Γεωργιακάκη Εμμανουήλ.
Θα υπάρξει η ευκαιρία, ώστε τα μέλη της Ένωσης μας να εκθέσουν την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά την Ηχορρύπανση της πόλης μας, κυρίως μοτοσυκλετών, στην τήρηση ωραρίου κοινής ησυχίας, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις και τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της αστυνομίας, όταν οι πολίτες ζητούν παρέμβασή της.
Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος
Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: