Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Δεκάδες είναι οι παραλίες της Ελλάδας πιυ θεωρούνται καταπληκτικές από Ελληνες και ξένους επισκέπτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα η θέα και τα πεντακάθαρα νερά κόβουν την ανάσα και κάνουν τους τουρίστες να ξεχνούν εξωτικούς παραδείσους άλλων χωρών.
 Ο διεθνής ταξιδιωτικός οδηγός tripadvisor έκανε δημοψήφισμα για τις καλύτερες ελληνικές παραλίες το 2014 και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Βεβαίως, στη λίστα δεν χωράνε δεκάδες άλλες που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά κι όχι μόνο. 

H λίστα είναι η εξής κατά σειρά επιλογής:
1. Ελαφονήσι – Κίσαμος Κρήτη
2. Λιμνοθάλασσα Μπάλου – Κίσαμος Κρήτη
3. Κόλπος Αγίου Παύλου – Ρόδος
4. Παλαιοκαστρίτσα – Κέρκυρα
5. Εγκρεμνοί – Λευκάδα
6. Ναυάγιο – Ζάκυνθος
7. Μύρτος – Κεφαλονιά
8. Πόρτο Κατσίκι – Λευκάδα
9. Σταλίδα – Κρήτη
10. Περίσσα - Σαντορίνη

-Να δω πότε θα το καταλάβουμε και μεις ..και να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή σε αυτούς τους παραδείσους. Να σταματήσουμε την ευκαιριακή πολιτική και να φτιάξουμε μια ασπίδα προστασίας για τις περιοχές αυτές. Το μέλλον και η ανάπτυξη της περιοχής αρχίζει και τελειώνει σε αυτές τις περιοχές!!
Πιστεύω η νέα δημοτική αρχή να σπάσει κάμποσα αυγά και να κάνει αυτό που πρέπει για το συμφέρον του δήμου και των δημοτών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: