Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ.....

Την άμεση αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου προκάλεσε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, για τον ιδιοκτήτη περιπτέρου στην είσοδο της Ακροπόλεως, ο οποίος πωλούσε τρία ευρώ το μπουκαλάκι το νερό. Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο κ. Γιακουμάτος επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, τον οποίο και παρέπεμψε αύριο στην επιτροπή ανταγωνισμού.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, αγοράζει το μπουκαλάκι το νερό 0,23 λεπτά και το διέθετε στην κατανάλωση προς 3 ευρώ, έχοντας έτσι κέρδος... 1.300%.
Πάντως τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται την Ακρόπολη μπορούν να αγοράσουν νερό στο κυλικείο το οποίο βρίσκεται μέσα στο χώρο της Ακρόπολης στην τιμή που ορίζει το υπουργείο Ανάπτυξης και δεν ξεπερνά τα 50 λεπτά.

Άμα ξεκινήσει τα ταξίδια ανα την Ελλάδα και κόβει 2.000 πρόστιμο σε κάθε ένα που κάνει αισχροκέρδεια τέτοια δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσουμε φόρους για μια 10ετία!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: