Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΣΥΣΤΗΜΑ SEATRAC ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑμεΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός, και μένει η τοποθέτηση, αν και δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος θα τοποθετήσει το συστήματα seatrac για πρόσβαση ΑμεΑ στην θάλασσα, η μονομετοχική ή ο δήμος. Πάντως σύντομα θα τοποθετηθεί ένα αυτοκινούμενο σύστημα στην παραλία του Μαύρου Μώλους σαν αρχή, απαραίτητο εδώ και χρόνια. Ειναι η αρχή και ελπίζω το ίδιο σύστημα να τοποθετηθεί και στις πολυσύχναστες παραλίες της Φαλάσαρνας και του Λαφονησιού.
 Δεν πήγαν λοιπόν χαμένες οι φωνές δυο τριών νέων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και δεν είχαν ως και σήμερα πρόσβαση στην θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: