Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Τοποθετήθηκαν οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων και Λυκείων της περιοχής μας για την νέα χρονιά. Η διαδικασία, μοριοδότησης-συνεντεύξεων, διήρκησε πέντε περίπου μήνες ενώ η θητεία των νέων διευθυντών/ντριών προβλέπεται τετραετής. Με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον κυρωμένο τελικό πίνακα επιλογής Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Δ.Π.Ε. Χανίων και τις δηλώσεις προτίμησής στην πρωτοβάθμια έχουμε::
1ο Δημοτικό Κουτσούλη Μαρία
2ο Δημοτικό Μπατουδάκης Μιχάλης
3ο Δημοτικό Φουντουλάκης Γιάννης
Δραπανιά Νικηφορίδου Μ.
Πλατάνου Σιμόπουλος Νικόλαος
Στην δευτεροβάθμια οι ανακατατάξεις ήταν πολύ ισχυρές και καθόλου προβλέψιμες.... μάλιστα 3 στους 5 άλλαξαν σχολείο.
Γενικό Λύκειο Κισάμου ο κ. Ζουριδάκης
ΕΠΑΛ Κισάμου ο κ. Ψαράκης 
1ο Γυμνάσιο παραμένει η κα. Μαζοκοπάκη 
2ο Γυμνάσιο ο κ. Παπαευαγγέλου 
ΕΕΕΕΚ παραμένει η κα. Πανδή
Καλή επιτυχία στο έργο τους είναι γνωστή η αγάπη τους για τα της παιδείας στην Κίσαμο. Ελπίζω να βγει δικαιωμένος ο αγώνας όλων τους και να δουν σύντομα και τα νέα κτήρια του  ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: