Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Σαν γνήσιος αυτοδιοικητικός όπου του ζητάνε βοήθεια του την δίνει με πάθος και φυσικά απλόχερα... Δεν θα σχολιάσω τι πέρασε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση στον ίδιο Δήμο ο αγαπητός Κώστας, μάλιστα τα περισσότερα απο την σημερινή ομάδα που τον αγκάλιασε, αλλά τουλάχιστον μπορεί να νοιώθει δικαιωμένος που όσα έλεγε και πίστευε πριν απο 10 χρόνια μπορεί να τα κάνει πράξη τωρα, αφού οι σημερινοί "φίλοι" του δεν μπορέσαν να κάνουν μόνοι τους.
Είναι η καλύτερη επιβράβευση και για αυτόν αλλά και για πολλούς άλλους που πίστεψαν και πιστεύουν στις δυνατότητες του. Κάποιοι θα ντρέπονται βέβαια, αλλά αυτά ειναι ψιλοπράγματα, μιας και η ντροπή ειναι αμελητέα μπρος στην γλύκα της καρέκλας.  
Εισηγητής και επίσημα πολλών θεμάτων του Δήμου μας, τα περισσότερα βέβαια που έχουν να κάνουν με την προστασία την ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών του Δήμου μας.
Φυσικά φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η "γύμνια" της δήθεν ισχυρή και πρωτοπόρα ομάδα της δημοτικής αρχής, αυτή που θα έλυνε τα πάντα ..... αλλά αδυνατεί ακόμα και να συσκεφτεί.
Φάνηκε βέβαια και ποιοι αγαπούν τον Δήμο, ποιοι μπορούν να προστατέψουν όλα αυτά που βρήκαμε αλλά δυστυχώς τα καταστρέψαμε, φάνηκε πόσα έχασαν οι Κισαμίτες που το 2010 δεν επέλεξαν σωστά σαν δήμαρχο τους τον Κώστα Κουκουράκη.
Η φαινομενική παραδοχή, οτι συντονίζει πλέον τα πάντα στον Δήμο μας ειναι ότι το καλύτερο και επισκιάζει όλους τους υπόλοιπους....
Γνώμη μου ειναι βέβαια αλλά με αυτήν συμφωνούν και πολλοί άλλοι.
Η κωλοτούμπες ειναι στην ημερήσια διάταξη λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: