Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΕΟΡΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Εκ της Ιεράς  Κοινοβιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής, Παρθενώνος, ανακοινώνεται το πρόγραμμα της ιεράς πανηγύρεως της Μονής.
Πέμπτη, 20 Απριλίου, ώρα 6.30μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός κατά την διάρκεια του οποίου θα ομιλήσει ο Αιδ. Πρωτ. π. Σπυρίδων Βασιλάκος, Προϊστάμενος του Ι. Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών, με θέμα: «Παναγία η Μητέρα της ζωής».
Παρασκευή, 21 Απρ. ώρα 7.00π.μ. Όρθρος -  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ώρα 6.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις. Της ιεράς πανηγύρεως θα προστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Καλείται ο Θεοτοκόφιλος λαός του Θεού προς ευλογία και αγιασμό. 
Εκ της Αδελφότητας της


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: