Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΡΙ

Τα νέα απο την μεγάλη φωτιά στο Σφηνάρι δεν ειναι ευχάριστα αφού λόγω των ισχυρών νοτιάδων δεν ειναι δυνατόν να περιοριστεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κατοίκων εθελοντών και ανδρών της πυροσβεστικής. 
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 11 οχήματα συνολικά και 34 Πυροσβέστες από την Κίσσαμο, τα Χανιά, την Κάντανο και τον Καμπανό, ενώ συνδράμει και υδροφόρα του Δήμου Κισάμου. Στον τόπο της φωτιάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κισάμου και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Μαυροδημητράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: