Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Δημοτικές εκλογές 2023 Δήμου Κισάμου 
Στα πλαίσια της επικοινωνίας με τους δημότες, της νέας και πρωτοποριακής αυτοδιοικητικής πρότασης, που κατατέθηκε  από την ομάδα της Μείζονας Αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ξεκινούν κατά περιοχή ανοικτές διαβουλεύσεις. 
Το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και δημόσια, καλούμε τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας και όποιοι άλλοι θέλουν και μπορούν, ώστε να γίνει μια πραγματική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.
Με εκτίμηση
Ο προσωρινός συντονιστής και επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου 
Σταθάκης Θεόδωρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: