Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ


Αξιότιμοι συμπολίτες
Κατά την επίσκεψη της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη (αδερφής του πρωθυπουργού) στην Κίσαμο είπε τα παρακάτω:
Α) "Υλοποίησε την υπόσχεση της για το δρόμο από Πολυρρήνια μέχρι την πόλη της Κισάμου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης ".
 Η Αλήθεια είναι ότι το έργο εγκρίθηκε με χρήματα της Περιφέρειας οπότε δεν είναι έργο της κυρίας ή μήπως αντικαθιστά την περιφέρεια?
Β) " Στόχος της για την επόμενη τετραετία είναι ο παρακαμπτήριος δρόμος του Καστελίου".
Μπορεί η κυρία Βουλευτής ή ο κύριος Δήμαρχος να μας παρουσιάσει τη μελέτη παράκαμψης της πόλης? Γιατί ξέρετε χωρίς ολοκληρωμένη – επικαιροποιημένη μελέτη δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα.
Γ) "Δόθηκαν 10 εκ. ευρώ για το ΕΠΑΛ Κισάμου,…"  
Η Αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τα έργα που έχουν γίνει ( μορφοποίηση χώρων, αγορά καταλυμάτων, κατεδάφιση παλαιών κτιρίων, κατασκευή η οποία πληρώνετε από την περιφέρεια Κρήτης ) το ποσό που δόθηκε είναι περίπου 4 εκ. ευρώ.  Τα υπόλοιπα που βρίσκονται?  Αξιότιμε κύριε δήμαρχε εσείς έχετε παραλάβει 10 εκ. ευρώ ή λέει ψέματα η κυρία βουλευτής?
Επίσης σύμφωνα με τη ανακοίνωση του κυρίου Β. Διγαλάκη το κόστος του νέου κτιριακού συγκροτήματος θα είναι 15 εκ. οπότε γιατί καταναλώσατε μέχρι σήμερα 10 εκ. και κάνουν τα παιδιά μάθημα στα καταλύματα?
Δ) "Ανέφερε ότι ο Δήμος Κισάμου πήρε 60% περισσότερες χρηματοδοτήσεις, συγκριτικά με την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ".
Οπότε κύριε δήμαρχε κύριε Μυλωνάκη πήρατε πολύ περισσότερα χρήματα από ότι ο κύριος Σταθάκης. Εάν έτσι είναι, τότε μπορείτε να μας παρουσιάσετε τα έργα που κάνατε και καταναλώθηκαν τα χρήματα?
Αξιότιμοι κύριοι
α) Δήμαρχε Κισάμου κύριε Γ. Μυλωνάκη,
β) επικεφαλής της αντιπολίτευσης ( Θ. Σταθάκη, Γ. Φραγκιουδάκη ),
γ) νέοι υποψήφιοι ( Α. Πατρσαλάκη, Α. Μουντάκη )
επειδή η τοποθέτηση της κυρίας Ν. Μπακογιάννη αφορά τα έργα που έγιναν και θα γίνουν την επόμενη τετραετία είναι υποχρέωση σας να τοποθετηθείτε για την αλήθεια ή τα ψέματα που ακούστηκαν.
Πρέπει να σταματήσουν να μας συμπεριφέρονται ως κατοίκους στη χώρα των λωτοφάγων
 Ψωματάκης Μανόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: