Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ Λ.Τ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Για να πετύχουμε να γίνουμε μια σημαντική πύλη εισόδου στο δυτικό άκρο της Κρήτης, θα πρέπει πρώτα - πρώτα να ένα Λιμενικό Ταμείο. Αυτό αφού δεν μπορούμε να το πετύχουμε φτιάχνοντας το, βασιζόμαστε στο ΛΤ του νομού, που απο τις 13 του Απρίλη και για μια τριετία θα έχει νέα διοίκηση φυσικά ξανά με πρόεδρο τον ικανότατο Δημήτρη Βιριράκη χωριανό μας και με θητεία αξιοζήλευτη στο ΛΤΝ Χανίων, αλλά το σπουδαιότερο, επιτέλους μετά απο πολλά χρόνια φωνών και διεκδικήσεων, απέκτησε με ΦΕΚ πλέον και εκπρόσωπο ο δήμος μας στο νέο Δ.Σ, που θα ειναι αρχής γενομένης της νέας θητείας του με τον νυν δήμαρχο κ. Μυλωνάκη.
Το δεύτερο λιμάνι που κατάντησε να ειναι το χειρότερο του νομού θα μπορεί να απαιτήσει πλέον. 
Έχουμε εκπρόσωπο (δήμαρχος) να ζητά πλέον για τα λιμάνια μας έργα... πράγμα που δεν είχαμε εδώ και πολλά χρόνια και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι όταν πάμε προ το λιμάνι μας.  
Πλέον δικαιολογιες δεν ήξερα, δεν μου το είπαν, δεν κατάλαβα, δεν θα ειναι αποδεκτές....
Το Καβονήσι πρέπει να γίνει συμπληρωματικό λιμάνι της Σούδας και εκτός απο τα πολλά που λείπουν να αποκτήσει την χωροθετημένη μαρίνα του.
Απλά για όλα αυτά χρειάζεσαι και λίγο όραμα... πράγμα που δυστυχώς ως και σήμερα δεν έχει κανένας γι' αυτόν τον τόπο... μόνο τρυγητό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: